Våra dotterföretag

Diesel Motor Nordic

Diesel Motor Nordic bedriver försäljning av motorer, reservdelar och service som generalagent för de två tyska varumärkena Deutz och MWM. Verksamheten drives genom två lokala bolag, ett i Sverige och ett i Danmark. Bolagen omfattar även marknaderna Grönland, Island och Färöarna genom återförsäljare.

Besök Dieselmotornordic.se

Dorato Tools

Dorato Tools levererar verktyg för skärande bearbetning till den svenska industrin. Dorato erbjuder ett heltäckande sortiment av maskinverktyg från högkvalitativa leverantörer samt konstruerar och tillverkar även specialverktyg.

Besök d-tools.se

Estelle & Thild (Intresseföretag)

Estelle & Thild är ett hudvårdsmärke fokuserad på en ny generation av hudvårdsprodukter baserat på organiska ingredienser med bevisad effekt. Bolagets startades 2009 och Estelle & Thild blev snabbt en succé både i Sverige och utomlands. Idag omfattar Estelle & Thild ett brett sortiment inom hud, kropp, baby och barn samt smink. Alla Estelle & Thilds produkter är ekologiskt certifierade av Ecocert, som är det största oberoende certifieringsorganet inom granskning av ekologiska produkter i Europa och USA.

Besök Estelle och Thild

Euromaskin

Euromaskin AB är agent för ett flertal ledande varumärken inom verktygsmaskiner samt återförsäljare av tvättutrustning för verkstadsindustrin i Sverige.

Besök Euromaskin

Global Batterier

Global är en av Sveriges ledande oberoende leverantörer av batterier till återförsäljare och stora förbrukare. Företaget är specialiserat på fordonsbatterier och stationära batterier för larm- och nödströmslösningar.

Besök global.se

Safeline

SafeLine grundades av Lars Gustafsson år 1995 med mottot ”av hissfolk, för hissfolk”. Produktsortimentet lanserades specifikt för att möta hissbranschens behov i form av styrsystem, våningsvisare och talande våningsvisare samt nödtelefoner.

SafeLines egen design och utveckling av hårdvara och mjukvara är en stor del av företagets framgångar. Genom att göra både design och utveckling av all hårdvara och mjukvara i deras lokaler i Tyresö kan SafeLine erbjuda de bästa produkterna och lösningarna för sina kunder.

Besök Safeline

Stenbergsgruppen

Stenbergsgruppen är en av Nordens ledande leverantör av maskiner för verkstadsindustrin. I gruppen ingår AB Sigfrid Stenberg i Sverige, Flextek A/S i Danmark och det delägda Machine Tool Center Oy i Finland samt Baltikum. Bolagen är på sin respektive marknad marknadsledande inom CNC-styrda maskiner och erbjuder maskiner, verktyg, utbildning, service och reservdelar.

Besök www.flextek.dk och www.mtcflextek.fi.

Besök Stenbergs

Teknodetaljer AB

Teknodetaljer AB utvecklar och tillverkar fjäderlindare med integrerad värmebehandling och kvalitetskontroll under varumärket Colombi. Företaget erbjuder också fjäderseparatorer samt fjädermatare med integrerad fjäderseparation. Teknodetaljer en fullständig lösning för produktion och matning av fjädrar integrerat i produktionslinan samt fullständigt sortiment av fjäderseparatorer för manuell hantering. TeknoDetaljer är även legotillverkare av mekanik i korta till medellånga serier.

Besök Teknodetaljer